Kahve falında hamur yapmaya çalışmak

Kahve falında hamur yapmaya çalışmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında hamur yapmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında hamur yapmaya çalışmak çevresinin genişleyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak elindekileri kaybedeceğine, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında hamurdan ekmek pişirmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurdan yufka açmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, alkış alacağına delalettir.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top