Kahve falında evinde hamur görmek

Kahve falında evinde hamur görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kimden akıl soracağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde hamur gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında evinde hamur görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Kahve falında börek hamuru açmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teknede hamur görmek çok büyük hayır duaları alacağına, sayılacağına ve sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hamur görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamura yağ sürmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında hamurdan ekmek yaptığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında legende hamur görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şekerli hamur görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top