Kahve falında tuvalette hamur görmek

Kahve falında tuvalette hamur görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette hamur gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Kahve falında tuvalette hamur görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak hayır duaları alacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalettir.

Kahve falında hamurda kıl görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Kahve falında renkli hamur görmek kazancının da azalacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında makarna hamuru görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş hamur görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında simit hamuru görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top