Kahve falında boğazda yara görmek

Kahve falında boğazda yara görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yolunda devam edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında boğazda yara gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında boğazda yara görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazında yara görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında boğaz yarası görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan yaralanmak işlerinin yarım kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazlandığını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çanakkale boğazını görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında boğazı tıkanmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top