Kahve falında birinin boğazlandığını görmek

Kahve falında birinin boğazlandığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, zor durumlara düşeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boğazlandığını gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek ikinci bir şans vereceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında boğazını sıkmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine delalettir.

Kahve falında boğazdan birşey çıkarmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Kahve falında hayvanın boğazını kesmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çekmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalettir.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top