Kahve falında boğazı tıkanmak

Kahve falında boğazı tıkanmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, içinin huzurla dolacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazı tıkanmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Kahve falında boğazindan saç çikarmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Kahve falında boğazı tıkanmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazında altın görmek güç kaybedeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek çok önemli noktalara geleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulur.

Kahve falında insan boğazı kesmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top