Kahve falında boğazdan yaralanmak

Kahve falında boğazdan yaralanmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, huzurunun artacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazdan yaralanmak gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında boğazdan yaralanmak rahat nefes almaya başlayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında boğazında yara görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz yarası görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazda yara görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazda kıl görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulur.

Kahve falında birini boğazından kesmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir süre zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında boğazdan et çıkarmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top