Kahve falında altın almak

Kahve falında altın almak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında altın almak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında küp altın görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kıyafet giymek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çokca altın görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten altın almak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında duşun altında yıkanmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında solmuş altın görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top