Kahve falında çokca altın görmek

Kahve falında çokca altın görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çokca altın gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında altın yüzük kaybetmek ve bulmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında su altında yılan görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında incili altın küpe görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin altın görmek iç sıkıntınızın azalacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında altına pislemek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top