Kahve falında bir erkekten altın almak

Kahve falında bir erkekten altın almak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten altın almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında altın takmış erkek görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeğin altını temizlemek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğe altın takmak kendi geleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin altın yüzük taktığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten altın yüzük almak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun altını değiştirmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekte altın bilezik görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top