Kahve falında solmuş altın görmek

Kahve falında solmuş altın görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında solmuş altın gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek ulvi kimse haline geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalettir.

Kahve falında solmuş altın görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında sol ele yüzük takmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top