Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek

Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, eğleneceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü hamile kadın gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kadın görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sürünen kadın görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Kahve falında üçüz hamile kadın görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını hamile bırakmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadını öpmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadının hamile olduğunu görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadını dövmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top