Kahve falında sürünen kadın görmek

Kahve falında sürünen kadın görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sürünen kadın gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında sürünen kadın görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kadın görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü ekmek görmek harcama gücünün artacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında hayvanlar sürüsü görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında koyun ve kuzu sürüsü görmek onu doyasıya yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sürü halinde fil görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top