Kahve falında hamile kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında hamile kadının hamile olduğunu görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında hamile kadının görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamile kadın görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadın kurtarmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane hamile kadın görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadınla konuşmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadını gelinlikle görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top