Kahve falında bir sürü kadın görmek

Kahve falında bir sürü kadın görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kadın gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sürünen kadın görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü kadın görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kağıt görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsü almak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv sürüsü görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü anahtar görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına inanılır.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top