Kahve falında beyaz sansar görmek

Kahve falında beyaz sansar görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, umutlarını yitireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sansar gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Kahve falında beyaz sansar görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında sansar yakalamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah sansar görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sansar kovalamak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sansar görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, stresini atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü sansar görmek kısmetli bir kişi olunacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sansar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sansar öldürmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top