Kahve falında büyük sansar görmek

Kahve falında büyük sansar görmek kararlar alacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, parasına da para ekleyeceğine, maddi gücünü yitireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sansar gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında büyük sansar görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında siyah sansar görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sansar görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü sansar görmek hayallere kavuşulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sansardan kaçmak birikim yapılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sansar öldürmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sansar görmek aile hayatının hayır getireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet eder.

Kahve falında sansar yakalamak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top