Kahve falında sansar yakalamak

Kahve falında sansar yakalamak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sansar yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında sansar yakalamak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ün salacağına rivayet eder.

Kahve falında sansar öldürmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına inanılır.

Kahve falında ölü sansar görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sansardan kaçmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sansar görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sansar görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında sansar kovalamak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına inanılır.

Kahve falında büyük sansar görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top