Kahve falında sansar kovalamak

Kahve falında sansar kovalamak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, borçlarının kalmayacağına, işlerin kapanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sansar kovalamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında sansar kovalamak yüzüne kan geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ölü sansar görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında sansar görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah sansar görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sansar yakalamak onların güvenini sarsacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sansar görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sansardan kaçmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sansar görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top