Kahve falında beyaz ferace görmek

Kahve falında beyaz ferace görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, zarara gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ferace gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz ferace görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ferace giymek kazancının her gün daha fazla artacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında feraceli kadınlar görmek büyük özgüven kazanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ferace görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ferace giydiğini görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ferace görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ferace görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ferace almak rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top