Kahve falında beyaz ferace giymek

Kahve falında beyaz ferace giymek el üstünde tutulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ferace giymek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz ferace giymek seyahatlere katılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ferace giydiğini görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında ferace giymek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ferace görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında feraceli kadınlar görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ferace görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ferace görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, sevinç ve sürura yorulur.

Kahve falında ferace almak böylece yüzünün güleceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top