Kahve falında yeşil ferace görmek

Kahve falında yeşil ferace görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, hayır işleri yapacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yüksek tahsil yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ferace gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Kahve falında yeşil ferace görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ferace giymek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında siyah ferace giydiğini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ferace görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ferace görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında feraceli kadınlar görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber işarettir.

Kahve falında ferace giymek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ferace almak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top