Kahve falında siyah ferace görmek

Kahve falında siyah ferace görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin tutacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işinden geri kalacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ferace gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında siyah ferace giydiğini görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında siyah ferace görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ferace görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ferace almak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ferace görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında ferace görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ferace giymek başkalarının malına göz dikeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ferace giymek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top