Kahve falında siyah beyaz civciv görmek

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek başarısızlığa düşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz civciv gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah civcivler görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında siyah civciv sevmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah civciv görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz civcivler görmek istediği gibi hareket edeceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek mutluluğunun zedeleneceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top