Kahve falında civciv satmak

Kahve falında civciv satmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında civciv satmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında civciv satmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında benekli civciv görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında civciv doğurmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek civcivi görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top