Kahve falında sevgilinin saçını çekmek

Kahve falında sevgilinin saçını çekmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını çekmek gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında sevgilinin saçını çekmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle halay çekmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, daha zengin hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle halay çekmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının saçını çekmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top