Kahve falında başkasını tokatlamak

Kahve falında başkasını tokatlamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerin düzeleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını tokatlamak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Kahve falında arkadaşını tokatlamak gözyaşının kuruyacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendini tokatlamak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tokatlamak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kendini tokatlamak hayallerin gerçekleştirileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına tabir olunur.

Kahve falında adam tokatlamak bir anda atılıma geçeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini tokatlamak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top