Kahve falında ölmüş birini tokatlamak

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Kahve falında annesini tokatlamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu tokatlamak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını tokatlamak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini tokatlamak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını tokatlamak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızını tokatlamak huzurunun artacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top