Kahve falında kendini tokatlamak

Kahve falında kendini tokatlamak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında kendini tokatlamak gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında annesini tokatlamak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi tokatlamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işarettir.

Kahve falında kadın tokatlamak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında birini tokatlamak kırılan kalplerin barışacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kendi kendini tokatlamak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını tokatlamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top