Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, parasal durumun düzeltileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalettir.

Kahve falında başka birinin osurduğunu gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının osurduğunu duymak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının osurduğunu görmek hem de sevdiklerinin olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yanında osurmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli osurmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda osurmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin osurduğunu duymak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek sesle osurmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top