Kahve falında sürekli osurmak

Kahve falında sürekli osurmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli osurmak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Kahve falında sürekli osurmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli osurduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken osurmak huzurlu, mutlu olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta osurmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında osurduğunu görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının osurduğunu görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin osurduğunu görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top