Kahve falında birinin yanında osurmak

Kahve falında birinin yanında osurmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yanında osurmak gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında birinin yanında osurmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında osurmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin osurduğunu görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sesli osurmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının osurmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, fakir çocukları giydireceğine yorulur.

Kahve falında kalabalıkta osurmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek sesle osurmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ayrılanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında osurduğunu görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top