Kahve falında başkasının osurduğunu görmek

Kahve falında başkasının osurduğunu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında başkasının osurduğunu gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevgilisinin osurduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının osurmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin osurduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken osurmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında toplumda osurmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin osurduğunu duymak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesli osurmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanında osurmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top