Kahve falında elbiseyi beğenmemek

Kahve falında elbiseyi beğenmemek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise beğenmemek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini beğenmemek kesesinin her daim dolu kalacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek beğenmemek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kazancının bereketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bektaşi görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi bekletmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi bekletmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek gayrimenkul sahibi olunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top