Kahve falında yüzük beğenmemek

Kahve falında yüzük beğenmemek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük beğenmemek gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüzüğü beğenmemek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük beğenmemek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise beğenmemek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi bekletmek gamsız bir hayat süreceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hazreti ebu bekiri görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi beğenmemek gayretlerinin ödüllendirileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beklemediğin birini görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bektasi üzümü görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top