Kahve falında yumurtlayan civciv görmek

Kahve falında yumurtlayan civciv görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtlayan civciv gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Kahve falında siyah civcivler görmek mirasa, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak civciv görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv yemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında civciv horoz görmek insanları sakinleştireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında civciv sevdiğini görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında civciv hediye almak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında civcivleri korumak kimseden korkmayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top