Kahve falında siyah civcivler görmek

Kahve falında siyah civcivler görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, yenileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah civcivler gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah civciv sevmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah civciv görmek kendi işinin patronu olunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah civcivler görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe civciv görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top