Kahve falında civcivleri korumak

Kahve falında civcivleri korumak eve huzurun ve bereketin geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında civcivleri korumak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında civcivleri korumak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini korumak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi konuda zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, onunla yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında emaneti korumak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini korumak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi korumak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı korumak rahatının ve sağlığının bozulacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top