Kahve falında civciv hediye almak

Kahve falında civciv hediye almak iyi geçiminin devam edeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevdiği insanların olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında civciv hediye almak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında civciv hediye almak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv hediye etmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yumurtada civciv görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında civcivin öldüğünü görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında civcivden korkmak bereket ve zenginlik bulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek ve civciv görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına inanılır.

Kahve falında hindi ve civciv görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında civcivlere su vermek hiç hesapta olmayan bir seyahate, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top