Kahve falında yeşil yılanla konuşmak

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yılanlarla konuşmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan konuşmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılanla konuşmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanla konuşmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı konuşmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yavru yılan görmek büyük sorunların yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ve beyaz yılan görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top