Kahve falında siyah yılanla konuşmak

Kahve falında siyah yılanla konuşmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında siyah yılanla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında siyah yılanla konuşmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpekle konuşmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlarla konuşmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanla konuşmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı konuşmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yılan konuşmak ayaklandıracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top