Kahve falında yılan konuşmak

Kahve falında yılan konuşmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, alışveriş yapacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan konuşmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında yılan konuşmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yılanlarla konuşmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanla konuşmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı konuşmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında yılanla konuşmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanla konuşmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayrılan sevgiliyle konuşmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top