Kahve falında yeşil ve beyaz yılan görmek

Kahve falında yeşil ve beyaz yılan görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, maddi gücünü yitireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ve beyaz yılan gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil ve beyaz yılan görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, daha çok çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil yılan görmek o kimselerden menfaat göreceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil beyaz yılan görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve yeşil yılan görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk yılan görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında denizde yeşil yılan görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top