Kahve falında yeşil etek görmek

Kahve falında yeşil etek görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil etek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında yeşil mini etek giymek uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeşil etek görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su yeşili etek görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk etek görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil etek görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top