Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek

Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çiçekli etek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında çiçekli etek giymek planların sarkacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında çiçekli etek görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında su yeşili etek görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mini etek giymek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek kurulan hayallerin yıkılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top