Kahve falında uzun yeşil etek görmek

Kahve falında uzun yeşil etek görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil etek gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek hayattan daha zevk alacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında uzun yeşil etek görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında uzun etek giymek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek işlerinin günden güne bozulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine inanılır.

Kahve falında uzun kot etek giymek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında uzun mavi etek giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top