Kahve falında su yeşili etek görmek

Kahve falında su yeşili etek görmek yeni işlerin geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında su yeşili etek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında su yeşili etek görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil etek görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına inanılır.

Kahve falında uzun yeşil etek görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk etek görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil etek almak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil etek giymek yorgun ve hasta hissedeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top