Kahve falında ünlü politikacı görmek

Kahve falında ünlü politikacı görmek dertlerinin biteceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, ayrılanların birleşeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü politikacı gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ünlü bir politikacı görmek hayırlı haberler duyacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında ünlü politikacı görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında politika görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş politikacı görmek borçlarının ödeneceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Kahve falında politikacı olmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında politikacı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle mesajlaşmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüleri görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top