Kahve falında politikacı görmek

Kahve falında politikacı görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında politikacı gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında politika görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında politikacı olmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş politikacı görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında politikacı görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü politikacı görmek dertlerin sonlanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir politikacı görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top