Kahve falında ölmüş politikacı görmek

Kahve falında ölmüş politikacı görmek ekmeksiz kalacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kimseden korkmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş politikacı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Kahve falında politikacı görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir politikacı görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü politikacı görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında politika görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş politikacı görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında politikacı olmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top